vineri, 10 octombrie 2008

Despre Gogu' Stan

Cine este  Gogu' Stan?

Nume: Gogu' Gheorghe Stan
Nationalitate: romano-rroma (adica ma-sa tiganca si tacsu' roman)
Varsta: 40 de ani ( in inimile noastre nemuritor)
Resedinta: In zona Targovistei...nu se stie sigur unde!
Hobbyuri:  Iubeste campia, de acolo si pasiunea lui pentru oi, pe care le duce de cate ori poate la pasune. Iubeste fotbalu' tine cu FCM Targoviste si FC Gogu Targoviste . Asculta muzica populara si manele si  bineinteles iubeste sa se bata.
Lucrul cel mai de pret: Băta  mostenita de la tatal sau cu care a inndoit multe spinarii.
Prieteni: Tanti Gherghina(nevasta) , Goguţa Jr. (fiul lui) , Elodia ( fiica, big slut) , Nea' Vasile ( prietenu' de-o viata) ,Gogu' Costache(alt prieten de-o viata) Cuţu-cuţu ( catelul lui) si dusmanu' lui ,Gogu Speologu'.

Despre:
Tanti Gherghina - femeie harnica, care s-a insurat cu Gogu' Stan din iubire si Gogu' Stan cu ea pentru ca era foarte beat.
Cei doi copii - Baiatul este un tocilar notoriu care are note bune la scoala. Fata este cunoscuta ca "big slut" sau "pitzipoanca" pentru ca este o curva in adevaratul sens al cuvantului.
Nea' Vasile si Gogu' Costache- prieteni de o viata cu Gogu' Stan. Nu l-au lasat la greu. Cei trei eu infiintat " Pumn in cap", o federatie secreta de bataie fara reguli.
Cutu-Cutu - este personajul cu capu' pe umeri din familie, pacat ca nu poate vorbi.
Gogu' Speologu- Gogu' Speologu' este dusmanul lui Gogu' Stan de cand a reusit sa-l bata in "Pumn in Cap" pentru prima data. De atunci duc o disputa continua atat in ring cat si in afara lui.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa traiti nea Gogu'

Adelin spunea...

:)) Ce-i cu tine Gogule?